Sport 16 Mai 2017 12:18
Roger Federer (locul 5 ATP) a anuntat ca nu va participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza dolce-sport.ro.
"Am decis sa nu particip la French Open. Am muncit mult in ultima luna, atat pe teren cat si in afara terenului, dar pentru a incerca sa evoluez in circuit multi ani de acum incolo simt ca este cel mai bine ca trec peste sezonul pe zgura in acest an si sa ma pregatesc pentru cele pe iarba si pe hard. A fost un inceput magic de an pentru mine, dar trebuie sa recunosc ca programul ales va fi cheia longevitatii mele.

Astfel, eu si echipa mea am decis ca a juca un singur turneu pe zgura nu este in interesul tenisului meu si pregatirii mele fizice pentru restul sezonului. Imi va fi dor de fanii francezi, care m-au sustinut mereu mult, si abia astept sa ii vad la Roland Garros anul viitor", a specificat Roger Federer intr-un comunicat, potrivit doartenis.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.