Sport 14 Mai 2017 14:58
FCSB a pierdut pe teren titlul in ultima etapa in dauna Viitorului, chiar daca cele doua grupari au avut acelasi punctaj, 44, dar echipa lui Gica Hagi a acaparat trofeul dupa rezultate directe mai bune in play-off.

Totusi, gruparea lui Becali nu este de acord si a anuntat oficial ca va merge la TAS pentru a rezolva acest lucru, avand in vedere ca ros-albastrii considera ca trebuie luate in considerare toate cele 4 meciuri directe jucate in intregul sezon 2016/2017:

"O victorie trista este daca nu ni se va da dreptate la TAS. E o victorie foarte importanta, avem rezultatele directe de partea noastra. Ca Liga alege sa se faca de ras, sa inventeze ca sunt doua campionate, eu cred ca la TAS va fi un singur deznodamant: Steaua campioana.

Cum sa inventezi asemenea sintagma campionatul sezonului regular? Pot recunoaste o eroare. Acest comunicat..eu nu am mai intalnit asa ceva", puncta la zona mixta, in fata jurnalistilor prezenti la meci, MM Stoica.

Viitorul are rezultate mai bune directe in play-off cu FCSB, 3-1 si 1-1, dar in sezonul regular, gruparea in rosu si albastru a castigat in ambele jocuri, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.