Sport 14 Mai 2017 12:20
Tehnicianu Gheorghe Hagi a declarat, duminica dimineata, la Digisport Matinal, ca FC Viitorul a castigat titlul in Liga I cu un buget de play-out, el afirmand ca daca jucatori precum Coman, Nedelcu sau Benzar ar pleca, acestia ar putea fi inlocuiti imediat cu altii din lotul academiei sale.

"Lasati-ma sa ma bucur, nu ma gandesc, nu ma intereseaza de TAS, important e ce facem noi. Am facut istorie, suntem mandri de acest lucru. Nu am nicio problema daca pleaca maine Coman sau Nedelcu sau Benzar, sunt altii in spatele lor. Trebuie doar sa avem grija sa nu-i aruncam in lupta prea devreme. Succesul se planifica, nu vine de pe o zi pe alta. Mereu le spun ca am fost talentat, dar am avut ambitie. Ambitia face diferenta in viata. Viitorul a castigat campionatul cu un buget de play-out. Primele speram sa fie pe masura. Multi si-au luat bonusuri personale, dar avem si prime de obiectiv. Ne reunim in 12-13 iunie, plecam la munte o saptamana si apoi probabil in Polonia. Avem si o idee despre lot in sezonul viitor, avem echipa a doua", a declarat Hagi.

Formatia FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, in ultima etapa a play-off-ului Ligii I si, conform LPF, care sustine ca, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioana a Romaniei. FCSB a invins CSU Craiova cu 3-0 si a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Insa, potrivit parerii oficialilor FCSB si potrivit interpretarii regulamentului de catre ei, la egalitate de puncte trebuie sa se tina cont de toate rezultatele directe, si din sezonul regulat si din play-off. In aceasta situatie, FCSB, care a invins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui sa fie campioana Romaniei. Si inainte si dupa acest meci, patronul bucurestenilor, Gigi Becali, a spus ca se va adresa TAS pentru a primi dreptate, arata News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.