Sport 7 Mai 2017 09:48
Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a afirmat,sambata, ca patronul Ionut Negoita a promis prime "foarte, foarte mari" pentru castigarea campionatului.

Mutu l-a numit pe Sergiu Hanca "Serginho" dupa golul spectaculos pe care l-a marcat in meciul CFR Cluj - Dinamo, scor 0-3.

"Sunt deja primele... Erau stabilite inainte de meciul acesta, primele sunt foarte, foarte mari, nu pot sa va spun cat, probabil n-au fost niciodata astfel de prime. Nu numai la titlu, ci si la locul doi baietii au o prima", a declarat Mutu, la Dolce Sport.

Oficialul dinamovist a precizat ca Sergiu Hanca merita sa fie titular la echipa nationala, relateaza News.ro.

"Astazi e Serginho, a dat un gol extraordinar, o executie, un dribling a la Zidane inainte de gol. Intr-adevar este un baiat care a crescut foarte mult, golul acesta este o incununare a unui sezon extraordinar al lui, ii doresc sa continue asa si meciul urmator, apoi sa se duca la echipa nationala si sa fie titular, pentru ca merita in momentul asta, probabil ca este jucatorul cel mai in forma din campionat", a spus Mutu.

Adrina Mutu considera ca Dinamo este meritat pe primul loc in Liga I: "Suntem acolo unde meritam sa fim dupa un play-off extraordinar, pe care l-am jucat poate in cel mai mare stil. Am pierdut doar un meci, in rest aproape le-am castigat pe toate celelalte. Eu cred ca Dinamo merita sa fie pe primul loc. Ii felicit pe baieti si pe Cosmin pentru treaba extarordinara pe care o fac, ii felicitam pe suporteri pentru ca ne-au sustinut in numar mare, aici, la Cluj."

El este nemultumit de anuntul facut de CSU Craiova, de a-si menaja unii titulari in partida de duminica, impotriva FC Viitorul.

"Ma deranjeaza daca baietii sunt apti si Craiova nu-si baga echipa cea mai buna. Dar asta este alegerea dansilor. Poate sa fie si un plus pentru cei are joaca impotriva Craiovei (nr. - FC Viitorul), dar poate fi si un dezavantaj, doarece cei care vor intra probabil ca-si vor da viata si vor incerca sa demonstreze ca merita sa joace pentru Craiova", a precizat Mutu.

Citeste si:
Mai poate fi oprită FCSB? Situație fără precedent în noul format al...
Mai poate fi oprită FCSB?...

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formatia CFR Cluj, in primul meci al etapei a noua a play-off-ului Ligii I si a urcat pe primul loc in clasament, inaintea urmatoarelor doua meciuri din play-off, care vor avea loc duminica si luni.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Filip '50, Hanca '87 si Bumba '90+7 din penalti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.