Sport 2 Mai 2017 07:53
Echipa Dinamo a castigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul sustinut, luni, pe Arena Nationala, in compania formatiei FCSB, in etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a inscris Pleasca '53.

1-0: Hanca a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Balasa la Nemec.

1-1: Pleasca a centrat cu capul inspre poarta, insa mingea a intrat in poarta, Penedo fiind depasit de situatie.

2-1: Hanca a transformat inca un penalti, acordat pentru un fault al lui De Amorim la Romera.

Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Hanca, Mahlangu (Bawab '90), PalicI (P. Petre '78), D. Nistor – Rivaldinho (Busuladzici '61), Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

FCSB: Fl. Nita – Pleasca, Balasa, Moke, Momcilovici – Pintilii (Tamas '67), Ov. Popescu (De Amorim '46) – G. Enache, Boldrin, Fl. Tanase – Alibec (Gnohere '71). Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Cartonase galbene: Mahlangu '26, Nedelcearu '38, Hanca '40, Romera Navarro '59, Dielna '90 / Ov. Popescu '25, Pleasca '27, Balasa '33, G. Enache '45+4, Tanase '90+3

Arbitri: Ovidiu Hategan - Octavian Sovre, Vasile Marinescu - Catalin Popa

Observatori: Patritiu Abrudan, Mircea Calin

La meci au asistat 37.669 spectatori.

Fanii dinamovisti au prezentat o coregrafie 3D - in care apareau chipul lui Nostradamus, o carte, un stadion, si doua mesaje pe care era scris: "2020 - Din dorinta a milioane de oameni se va ridica la Dinamo - Stadion fara pista" si "Din dorinta unora care nu au inteles fenomenul fotbal, Steaua va disparea".

Ei au mai afisat un banner pe care scria "Singura profetie ce nu poate fi contrazisa, casa cea noua de Nostradamus prezisa".

"Nu avem coregrafii sponsorizate, dar jucam meciuri adevarate", a fost un mesaj aratat de galeria Stelei.

Meciul a fost intrerupt la scurt timp dupa start timp de aproximativ zece minute, dupa ce fanii dinamovisti au aruncat cu role de hartie in teren in zona portii aparate de Nita. La strangerea hartiilor au ajutat si Nita si Pintilii. Managerul sportiv al FC Dinamo, Ionel Danciulescu, a cerut in repetate randuri fanilor sa nu mai arunce hartie in teren, si de la statia de amplificare fiind facute apeluri in acest sens.

Citeste si:
Mai poate fi oprită FCSB? Situație fără precedent în noul format al...
Mai poate fi oprită FCSB?...

In minutul 19, Momcilovici a parut sa fie lovit de un obiect aruncat din tribuna.

In minutul 42, Denis Alibec s-a oprit aproape de marginea terenului la o faza de joc, plangandu-se de probleme la genunchiul drept. In timp ce Alibec era la pamant, din tribuna au fost aruncate catre el diverse obiecte.

In minutul 45+1, in zona portii aparate de Penedo Caro au fost aruncate mai multe obiecte, in timp ce goalkeeper-ul se pregatea sa degajeze. Penedo s-a dus la centralul Ovidiu Hategan si i-a aratat unul dintre obiecte.

La pauza, pe tabela a fost prezentat un filmulet in care mai multe vedete vorbeau despre stadion.

In minutul 50, Fernando Boldrin a fost lovit in cap de o rola de hartie aruncata din tribuna, in momentul in care se pregatea sa execute un corner. Ovidiu Hategan i-a cerut crainicului arenei sa faca un apel catre spectatori ca jocul va fi intrerupt daca se va mai arunca cu obiecte. Dupa circa doua minute, cand a executat cornerul, Boldrin a fost lovit de inca o rola si s-a prabusit pe gazon.

Citeste si:
Xonia l-a pus la zid pe Tj Miles, după ce a fost învins de Relu...
Xonia l-a pus la zid pe Tj...

Dupa golul marcat de Pleasca, Moke a avut nevoie de ingrijiri la marginea terenului, el fiind lovit cu piciorul in zona capului din greseala de Nita in timpul manifestarii de bucurie a jucatorilor FCSB.

In minutul 90+7, tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost trimis in tribuna pentru proteste, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.