Sport 30 Aprilie 2017 09:33
Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-2, ca formatia sa nu este luata in seama atunci cand se fac scenariile despre posibila castigatoare a titlului. El a subliniat ca Viitorul joaca fotbal de placere.

"Ma uit, ascult, toata lumea face scenarii despre cine ia campionatul. Vad ca noi nu suntem importanti, nu suntem luati in seama. Noi nu avem aceasta presiune, ceilalti sa-si faca calcule. Jucam un fotbal de placere. Ne batem cu echipele cele mai bune. Daca o sa iasa o sa fie o minune, daca nu, vom vedea. Oricum ce se intampla in momentul de fata este fantastic, suntem fericiti", a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a mai afirmat, in conferinta de presa de dupa meci, ca FC Viitorul a demonstrat ca merita sa fie in play-off. "Sa castigi contra campioanei de anul trecut doua meciuri in play-off e ceva extraordinar. Am muncit pentru asta, echipa a crescut, ne-am consolidat. E fericire mare, jucatorii sunt obositi, fericiti, merita. Ma bucur ca demonstram si in seara asta s-a vazut ca jucatorii de la meci la meci capata experienta. Am facut o prima repriza extraordinara, in a doua am scazut putin presiunea. Automat, cand dai spatiu Astrei te pune in dificultate. Am aratat ca o echipa foarte buna. In echipa mea poate nu am multa experienta, dar am mult talent. Stim sa atacam pozitional foarte bine. Cred ca la atacuri pozitionale suntem cea mai buna echipa din Romania. O sa crestem si la atacuri rapide, si la faze fixe. Daca am avea atacul rapid al Astrei am castiga campionatul cu diferenta", a mentionat Hagi.

El a mai spus ca FC Viitorul a facut un an fantactic. "Noi ne batem acolo sus, ce se va intampla vom vedea. Am facut un an fantastic si jucatorii trebuie sa fie bucurosi, fericiti cand intra in teren. N-avem nicio presiune, ceilalti au presiune, au investit foarte mult si isi doresc sa castige acest campionat cu ce au ei mai bun. Noi incercam sa jucam un fotbal frumos. Cred ca in seara asta am facut un pas important sper locul odi, vom vedea daca suntem capabili sa ajungem si pe locul 1", a declarat tehnicianul, conform News.ro.

Formatia FC Viitorul a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I, in care a revenit de la 0-1.

Au marcat Vlad Morar '40 (penalti), Sapunaru '43 (autogol) si Tucudean '77 pentru Viitorul, respectiv Daniel Niculae '12 si Geraldo '89 pentru Astra.

Citeste si:
FC Voluntari a invins Astra, scor 6-4 si a castigat Cupa Romaniei...
FC Voluntari a invins Astra,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.