Sport 25 Aprilie 2017 08:54
Traficul rutier si pietonal in zona Ateneului va fi restrictionat, marti, cu ocazia aniversarii Zilei Independentei Statului Israel.

Intre orele 9:00 si 23:00 se va restrictiona traficul pe urmatoarele artere: str. Constantin Esarcu; str. Nicolae Golescu, tronsonul de drum cuprins intre str. Anastasie Simu si str. Benjamin Franklin; str. Benjamin Franklin, tronsonul de drum cuprins intre Calea Victoriei si str. Nicolae Golescu, informeaza Brigada Rutiera.

De luni seara a fost interzisa oprirea si stationarea autovehiculelor neautorizate pe arterele mentionate.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in dispozitiv, iar in intervalul orar restrictionat sa evite deplasarea in zona. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate traversarii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila", transmit politistii rutieri citati de Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.