Sport 25 Aprilie 2017 08:38
Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat luni seara, dupa meciul cu FC Viitorul, scor 1-1, ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf ar fi trebuit sa se impuna cu scorul de 5-0 avand in vedere ocaziile pe care le-a avut. Becali este de parere ca FCSB nu poate rata titlul.

"Nu ai ce sa faci, ce poti sa comentezi la meciul asta? Un singur sut pe poarta si gol. Am avut doua bare, singuri cu poarta de patru ori, trebuia sa fie 5-0 si s-a terminat 1-1. Cand un meci trebuie sa fie 5-0 si se termina 1-1 mai ai cuvinte? Suntem campioni, nu mai avem treaba. Ei nu pot castiga. Noi suntem acum la cinci puncte de Dinamo si la trei puncte de Viitorul si parerea mea este ca Viitorul e o echipa obosita", a spus Becali.

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata luni seara, pe Arena Nationala, in compania echipei FC Viitorul, in etapa a saptea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Pintilii '40 pentru gazde si Tucudean '73 pentru oaspeti, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.