Sport 24 Aprilie 2017 11:07
Jurnalistii britanici prezenti la Mamaia au avut un motiv de nemultumire si duminica, la finalul meciului dintre Irina Begu si Heather Watson.

La conferinta de presa de dupa meci, britanicii i-au reprosat Irinei Begu ca nu a dat mana cu Heather Watson dupa ultimul punct.

Vizibil iritata de intrebarea primita, Irina le-a explicat britanicilor in limba engleza ca nu a fost un gest ofensator, ci pur si simplu a vrut sa sarbatoreasca victoria alaturi de colege.

"Indiferent ce am face, voi gasiti mereu partea negativa! Eu m-am dus alaturi de echipa, de Sorana, sa sarbatoresc victoria. Am fost foarte fericita pentru victorie si atat. Nu are nimic in comun cu echipa britanicelor sau cu Heather Watson", a spus Irina la conferinta de presa.

Britanicii nu au fost insa multumiti de raspuns si au insistat. Irina le-a mai explicat o data pe un ton calm ca nu are nimic cu jucatoarele britanice. "Sper ca ati inteles acum!", le-a transmis Irina britanicilor.

Romania a castigat confruntarea cu Marea Britanie si s-a impus in barajul pentru Grupa Mondiala II, informeaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.