Sport 24 Aprilie 2017 10:15
Jucatoarea britanica Johanna Konta i-a raspuns Soranei Cirstea, dupa ce sportiva noastra i-a transmis sa se maturizeze si sa nu mai planga pe teren.

Konta a afirmat ca Sorana nu isi da seama prin ce a trecut si a afirmat ca s-a simtit amenintata de Ilie Nastase.

"Cu tot respectul pentru Sorana, ea nu a facut parte din echipa mea, asa ca nu s-a simtit amenintata, nu a fost in postura mea. Cred ca a fost o lipsa de comunicare cu ea in privinta a ceea ce se intampla pe teren si cred ca stia doar o parte din ce s-a intamplat. Trebuie sa inteleaga ca nimeni nu ar trebui sa treaca prin ce am trecut eu, in viata in general, sa fie abuzat verbal.

Nu am mai patit niciodata asa ceva, niciodata n-am mai fost intr-un asemenea mediu. Sa speram ca imi voi reveni in cateva zile, dar este ceva prin care nu doresc nimanui sa treaca", a spus Konta la conferinta de presa.

Ea a adaugat ca nu a putut da tot ce a avut mai bun in partida cu Simona din cauza incidentelor de sambata.

"Cu siguranta am fost afectata. Voi da tot ce am mai bun pentru a trece peste", a afirmat Konta citata de Ziare.com.

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie a fost marcata de o serie de incidente ce l-au avut in prim plan pe Ilie Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.