Sport 23 Aprilie 2017 11:00
Michael Downey, presedintele Federatiei Britanice de Tenis (LTA), a anuntat ca forul pe care il conduce va depune o plangere la ITF cu privire la comportamentul lui Ilie Nastase, informeaza stirileprotv.ro.

"Suntem profund socati de actiunile de ieri si de azi, de pe teren, ale capitanului Romaniei, Ilie Nastase. Nu este loc in sport pentru acest tip de comportament, nu este acceptabil si integritatea sportului trebuie sa fie primordiala. (...)

Prioritatea noastra acum este binele Johannei si Annei, precum si al intregii echipe(...). Ii multumim Simonei Halep pentru ca a avut curaj si s-a adresat publicului in interesul fair-play-ului si in spiritul competitiei. Vom depune o plangere oficiala la ITF dupa aceasta intalnire si asteptam o ancheta completa cu privire la comportamentul capitanului Romaniei", se arata intr-un comunicat transmis de presedintele LTA.

Federatia Internationala de Tenis (ITF) i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase, astfel ca el nu va mai fi capitanul echipei Romaniei la meciurile de duminica, impotriva jucatoarelor din Marea Britanie, din FedCup.

Citeste si: Ancheta ITF dupa afirmatii discriminatorii ale lui Ilie Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.