Sport 23 Aprilie 2017 11:44
David Haggerty, presedintele ITF, a calificat comportamentul lui Ilie Nastase drept inacceptabil.

"Acesta este un comportament inacceptabil pentru un capitan al unei echipe de Fed Cup. Niciun sportiv, oficial, reprezentant al mass-media sau fan nu ar trebui sa suporte vreun fel de abuz, iar domnul Nastase, in mod corect, nu va mai juca niciun rol in aceasta intalnire de Fed Cup. O ancheta este deja in curs si orice decizie sau sanctiune va fi luata de comisia ITF. Nu putem face alte comentarii cu privire la o ancheta in curs de desfasurare", a spus Haggerty, citat de dolce-sport.ro.

Michael Downey, presedintele Federatiei Britanice de Tenis (LTA), a anuntat ca forul pe care il conduce va depune o plangere la ITF cu privire la comportamentul lui Ilie Nastase.

Federatia Internationala de Tenis (ITF) i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase, astfel ca el nu va mai fi capitanul echipei Romaniei la meciurile de duminica, impotriva jucatoarelor din Marea Britanie, din FedCup.

Citeste si: Ancheta ITF dupa afirmatii discriminatorii ale lui Ilie Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.