Sport 22 Aprilie 2017 11:50
In urma unui comentariu la adresa copilului nenascut al jucatoarei Serena Williams, facut de capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o ancheta in acest sens, transmite BBC.

In cadrul unei conferinte de presa, in care Simona Haleo raspundea in limba engleza unor intregari legate de faptul ca Serena Williams este gravida, Ilie Nastase s-a adresat in romana unui membru al echipei: "Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?".

Un purtator de cuvant al Federatiei Internationale de Tenis a declarat pentru BBC ca este la curent cu afirmatiile lui Ilie Nastase si a fost initiata o investigatie imediata, scrie gsp.ro.

"ITF nu tolereaza limbajul si comportamentul discriminatoriu si ofensator de orice fel", se arata in declaratie.

"Suntem constienti de presupusele observatii facute de capitanul roman Ilie Nastase si am inceput o investigatie imediata, pentru a avea faptele complete ale situatiei inainte de a lua masurile suplimentare adecvate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.