Sport 19 Aprilie 2017 12:48 de Clara Vacaru
Un meci de tenis de la turneul challenger de la Sarasota, din Florida, a fost intrerupt de mai multe ori din cauza unei "partide" galagioase de sex, care avea loc intr-un apartament din apropierea terenului de joc, informeaza presa americana.

Americanii Frances Tiafoe, locul 87 ATP, si Mitchell Krueger, locul 182 ATP, jucau in primul tur la ATP Challenger Tour Sarasota din Florida (premii de 100.000 de dolari). In momentul in care se pregatea sa serveasca in mijlocul setului secund, Tiafoe s-a oprit deoarece auzea niste sunete care insemnau un singur lucru - un cuplu facea amor. Femeia se manifesta atat de puternic incat gemetele ei se auzeau pe teren, distragand atentia celor doi jucatori.

Dupa ce au incercat sa-si vada de treaba lor in gemetele femeii, Tiafoe a strigat: "Nu poate fi atat de bun".

Initial, comentatorul meciului Mike Cation a crezut ca un spectator a uitat sa inchida volumul telefonului in timp ce se uita la un filmulet, scrie News.ro.

“Este tare ciudat. Nu stiu cine a pus asta, dar telefonul cuiva merge... si se uita la un film pentru adulti", a spus Cation.

Deoarece gemetele continuau, Cation a realizat ca nu este vorba de filmulet pe un telefon mobil: "Nu, nu este un telefon, se aude de la apartamentul de peste lac. Dumnezeule mare!".

Dupa meci, Cation a scris pe Twitter: "Salutari cuplului din apartamentul cu ferestre deschise de vizavi! Se pare ca v-ati simtit bine".

"Tiafoe a castigat meciul cu scorul de 6-3, 6-2, dar este clar ca cei doi din apropiere au fost castigatorii noptii", a scris nydailynews.com.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.