Sport 19 Aprilie 2017 10:27
Marius Sumudica i-a dat o replica dura lui Gigi Becali dupa ce patronul FCSB a insinuat ca la Astra nu exista profesionalism pe banca tehnica.

Sumudica i-a ironizat pe cei de la FCSB, aducand in discutie scandalurile recente in care a fost implicata echipa lui Becali.

"Eu am primit un telefon mai devreme si am inteles ca ar fi spus patronul de la FCSB ca aici nu esti la Sumudica. Fiecare are metodele lui de pregatire si felul lui de a se purta cu oamenii. Nu stiu de unde ideea asta ca la Astra este un amatorism total, ca la noi se mananca pizza, se bea bere. Eu nu vreau sa vorbesc de ce se intampla la FCSB, am auzit ca au lasat niste sticle de votca pe acolo, eu nu am auzit in viata mea asa ceva.

Nu eu sunt cele care ma bat si am ajuns la acte de rasism, se intampla si la ei, eu nu comentez. Nu vreau sa se faca o paralela intre FCSB care ar fi o garnizoana si Astra. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar vreau sa fim si noi respectati. Vezi domne, oamenii sunt foarte sus si noi foarte jos. Ok, sunt un brand, dar sa nu mai zica ei ca noi suntem amatori", a spus Sumudica la DigiSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.