Sport 29 Martie 2017 16:26
Gica Hagi a vorbit despre echipa nationala de fotbal a Romaniei, aflata in pragul ratarii calificarii la Campionatul Mondial din 2018.

"Tricolorii" n-au mai marcat de patru meciuri, insa Gica Hagi nu considera ca selectionerul Christoph Daum ar trebui demis.

"Daum trebuie lasat pana la capat. Nu s-a pierdut foarte mult, sanse sunt in continuare. De acum trebuie sa jucam sa castigam, sa avem personalitate, trebuie sa castigam", a spus Hagi in cadrul unei conferinte de presa.

Hagi indeamna la o abordare mai ofensiva a meciurilor si spune ca vina nu poate fi aruncata in carca jucatorilor.

"Romania are cel putin 15 jucatori care o pot face sa spere ca se lupta pentru calificarea la turneele finale. Trebuie o abordare ofensiva, mai mult risc si mai multa personalitate. Trebuie sa avem obiectivul de a face rezultate", a continuat acesta, conform Ziare.com.

Dupa 5 etape disputate in Grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, reprezentativa noastra ocupa locul 4 in clasament, cu doar 6 puncte obtinute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.