Sport 28 Martie 2017 09:54
Simona Halep a vorbit despre revenirea magnifica pe care a reusit-o la Miami, in meciul cu Samantha Stosur din optimile de finala.

Sportiva noastra a mentionat ca nu s-a gandit nicio clipa la scor si ca si-a dorit doar sa lupte.

"A fost un meci dificil, asa cum ma asteptam. Dar revenirea a fost destul de buna si sunt foarte bucuroasa. Ultima revenire de acest gen a fost prin 2014, in primul meu meci la Doha, impotriva lui Kanepi. Am salvat o minge de meci si am revenit. Sunt bucuroasa acum, imi arata ca inca mai pot sa joc tenis", a spus Halep intr-o conferinta de presa.

"Cand eram jos, nu ma gandeam la nimic, nu ma gandeam la scor. Doar voiam sa lupt. Nu am cedat si am crezut in sansa mea. Poate am fost si putin norocoasa deoarece am revenit de la minge de meci, dar am luptat", a completat Halep conform Ziare.com.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami dupa ce a invins-o pe Samantha Stosur, la capatul unui meci incredibil, scor 4-6, 7-5, 6-2.

Sportiva noastra a fost condusa cu 6-4, 5-2, dar a revenit magnific, a salvat o minge de meci si a obtinut victoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.