Sport 24 Martie 2017 14:45
Florentin Petre a sarit in apararea fiului sau dupa ce acesta a fost implicat intr-un scandal la lotul nationalei de tineret a Romaniei.

Chiar daca in presa au aparut informatii potrivit carora patru fotbalisti de la Dinamo, inclusiv Patrick Petre, au baut in avionul care a dus delegatia nationalei in stagiu de pregatire, informatii care nu au fost negate de cei implicati, fostul international sustine acum ca baiatul lui nu a consumat bauturi alcoolice.

Mai mult, Petre acuza faptul ca cei patru dinamovisti au fost "haituiti" dupa ce s-a aflat de betie.

"Patrick a cazut intr-o situatie neclara. El s-a asezat la masa cu ei, dar nu a baut. Patrick nu bea. Chiar daca el a zis ca a baut... a zis asa ca erau toti 4, dar eu stiu sigur ca nu a baut. Oricum, s-a facut prea mare tam-tam. Lumea este obisnuita cu momente d-astea. 99% dintre fotbalisti, fostii mei colegi, prieteni, au facut asta. Nu e nicio tragedie.

Daca ar fi asteptat sa aterizeze, sa mearga la masa, eventual, sa bea un pahar, era altceva, nu se mai sesiza nimeni. Au fost haituiti din toate partile, dar asta este, trebuie sa plateasca pentru ce au facut. Patrick este un luptator, este foarte bine cu moralul. O sa treaca peste asta. Sunt lucruri normale, care fac parte din viata", a declarat Florentin Petre la Dolce Sport citat de Ziare.com.

Cei patru fotbalisti de la Dinamo care au consumat bauturi alcoolice in echipamentul nationalei Romaniei au fost exclusi din lotul reprezentativei de tineret.

De asemenea, ei au fost scosi si din lotul primei echipe a lui Dinamo, antrenandu-se momentan cu formatia secunda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.