Sport 15 Martie 2017 14:00
HISTORY® difuzeaza in exclusivitate serialul “Alfie Allen si istoria fotbalului” incepand cu data de 18 martie, de la ora 22:00.

Serialul debuteaza in aceasta sambata, urmarind calatoria lui Alfie Allen, un suporter infocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din tara unde a fost inventat fotbalul.

Recunoscutul actor britanic a jucat in echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizeaza o incursiune unica in istoria sportului-rege, in exclusivitate la HISTORY®. Alfie parcurge intregul Regat Unit, unde descopera amanunte memorabile si discuta cu numeroase personalitati din lumea fotbalului precum: Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminina de fotbal a Angliei, Keith Allen si multi altii.

Potrivit unui comunicat remis 9am, primul episod exploreaza originea fotbalului si dezvaluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund in cel mai popular sport la nivel international. Calatoria lui Alfie incepe la Sheffield - locul unde s-a desfasurat prima competitie profesionista de fotbal din Anglia – apoi continua la Ashbourne, unde afla detalii despre meciul de fotbal medieval gazduit anual in acest oras, viziteaza celebrul Craven Cottage - stadionul FC Fulham din Londra - si mai apoi in Scotia, unde, alaturi de Daniel Portman (colegul sau de platou din Urzeala Tronurilor) exploreaza rivalitatea celebra dintre Glasgow Rangers si Celtic Glasgow.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.