Sport 14 Martie 2017 12:05
Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dupa 6-4, 6-3 cu britanicii Daniel Evans/Andy Murray.

Tecau si Rojer s-au impus in doar 66 de minute si vor juca in sferturi contra cuplului format din Jamie Murray, fratele liderului mondial la simplu (Andy Murray), si brazilianul Bruno Soares, cap de serie numarul patru.

Perechea romano-olandeza si-a asigurat un cec de 48.010 dolari si 180 puncte ATP, relateaza Ziare.com.

Tecau si Rojer i-au invins pe Murray si Soares in singura lor confruntare, anul trecut, in sferturi la Cincinnati (ATP Masters 1.000), cu 4-6, 6-2, 11-9.

Tenismanul roman Florin Mergea si pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi au fost invinsi de cuplul Gilles Muller (Luxemburg) /Sam Querrey (SUA) cu 6-1, 1-6, 10-6, luni, in optimile de finala la Indian Wells.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.