Sport 9 Martie 2017 00:55 de Clara Vacaru
FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, echipa Paris Saint-Germain, in mansa secunda a optimilor competitiei. Catalanii au reusit o revenire spectaculoasa, dupa ce in tur au fost invinsi cu scorul de 4-0.

FC Barcelona a trecut, miercuri, de Paris Saint-Germain, scor 6-1, pentru catalanii marcand Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) si Sergi Roberto '90+5, in timp ce pentru parizieni a punctat Cavani '62, scrie News.ro.

Potrivit presei internationale, FC Barcelona a reusit o performanta istorica in Liga Campionilor, dupa ce a reusit sa revina de 0-4 in tur. Catalanii sunt in sferturile Ligii Campionilor pentru al zecelea an consecutiv.

Tot miercuri s-a calificat in sferturi si Borussia, care a invins, scor 4-0, pe teren propriu, echipa Benfica Lisabona. In tur, Benfica a invins, scor 1-0.

Marti, formatiile Bayern Munchen si Real Madrid s-au calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce au invins, in mansa secunda a optimilor competitiei, echipele Arsenal Londra si Napoli cu scoruri similare cu cele din tur: 5-1, respectiv 3-1. Ambele invingatoare au revenit dupa ce au fost conduse cu 1-0.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.