Sport 2 Martie 2017 08:30
Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, miercuri seara, ca echipa sa este pe drumul cel bun si suporterii ajuta jucatorii deoarece acestia dau dovada de atitudine si devotament.

"Merge bine Dinamo, e pe drumul cel bun, e bine ca suntem in finala Cupei Ligii, ne-am dori sa castigam. Este un moral foarte bun pentru meciul cu Pandurii, decisiv pentru play-off. Noi trecem printr-o perioada buna, Steaua nu. Este al treilea derbi al meu, ma bucur ca echipa merge bine, e o atmosfera placuta, felicit pe Cosmin Contra si pe baieti. Patrick Petre este dinamovist din tata in fiu, ma bucur ca a dat gol, incearca sa prinda un loc in echipa. Cred ca poate ajunge om de baza la Dinamo. Suporterii vin tot mai multi pentru ca baietii arata alta atitudine si devotament, suntem toti fericiti", a declarat Mutu.

Mutu a transmis un mesaj si pentru omul de afaceri Vasile Turcu, fost actionar la FC Dinamo, care a ajuns, miercuri, in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, a fost resuscitat, dar este in stare critica la Sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale: "Imi pare rau, trasnmit ganduri pozitive si vreau sa-si revina cat mai repede".

Oficialul dinamovist a facut referire si la faptul ca stadionul Dinamo ar putea fi inlocuit cu o alta arena care sa fie inclusa in programul de modernizare efectuata de Compania Nationala de Investitii, in perspectiva organizarii meciurilor de la EURO 2020, din cauza unor probleme legate de dreptul de proprietate, conform presedintelui FRF, Razvan Burleanu: "Fac un apel. Sa ne spuna clar ce nu merge, pentru ca domnul Negoita si-a dat acceptul sa faca orice pentru stadion, nu se poate sa nu fie reconstruit. Noi vrem sa vedem actele, de ce nu se poate?".

Echipa Dinamo s-a calificat in finala Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a invins, cu scorul general de 7-2, formatia Steaua, in semifinalele competitiei. Dinamo s-a impus anul trecut, pe teren propriu, scor 4-1, iar, miercuri, a invins Steaua, pe Arena Nationala, scor 3-1.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Miercuri seara, au marcat Alibec '64 (penalti) pentru Steaua si Nistor '37, Patrick Petre '74 si Hanca '82 (penalti) pentru Dinamo, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.