Pugilistul Lucian Bute, invins prin KO de Eleider Alvarez, a declarat la conferinta de presa de dupa meci, ca nu se gandeste acum la retragere, dar poate dupa doua luni de pauza nu va mai avea dorinta de a continua.

"Acum nu pot spune ca ma gandesc la retragere. In acest moment raspunsul este nu. Dar poate dupa una sau doua luni de pauza nu voi mai avea dorinta de a continua. Orice infrangere este grea si nu pot spune daca aceasta este cea mai dura", a declarat Bute, conform rds.ca citat de News.ro.

Lucian Bute a fost invins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO in repriza a cincea, intr-un meci care a avut loc, sambata dimineata, la Quebec.

Eleider Alvarez are 32 de ani si este neinvins in 22 de partide la profesionisti, din care zece castigate prin KO.

El va lupta cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie.

Pentru Bute, care are acum un bilant de 32 de victorii, trei infrangeri si o remiza la profesionisti, acesta a fost al doilea esec din cariera prin KO, dupa cel din 2012, in fata lui Carl Froch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.