Gica Hagi a explicat cat se poate de clar de ce Viitorul a vandut jucatori in Romania doar echipei lui Gigi Becali.

"Regele" a spus simplu ca numai formatia din Berceni are forta financiara de a face achizitii cu bani.

In acelasi timp, el a declarat ca nu are nicio problema in a transfera fotbalisti la oricare alta echipa din Romania, insa numai daca primeste oferte bune.

"Noi am fost construiti, formati, si suntem in continuare, sa furnizam jucatori. Dar, din pacate, in campionatul nostru, e doar o echipa care are capacitatea asta de a cumpara. Nu mai e campionatul in care CFR cumpara, Dinamo cumpara, Rapid cumpara... As fi vrut eu asta, pentru ca traiam linistit. Le dadeam lor jucatori. Si maine, daca s-ar intampla, nu as avea nicio problema.

As dori sa am un campionat si eu sa formez jucatori. Asta sunt, asa ma percepeti. Acum sunt obligat sa ma duc mai sus. Nu e nicio strategie sa nu mai vand jucatori la Steaua, e o piata. Daca vine o oferta si ne convine, intram intr-o discutie.

Nu as refuza sa dau jucatori la nicio echipa, importanta e oferta. Dar momentul il alegem noi. La noi in casa doar noi decidem. Cand decidem ca e bine pentru club sa vindem, o facem", a explicat Hagi la DigiSport conform Ziare.com.

In ultimii ani, Viitorul a incasat milioane bune de euro de la echipa lui Becali dupa ce i-a cedat acolo pe Gabi Iancu sau pe Florin Tanase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.