Steaua a inceput slab anul, cu doua egaluri din tot atatea partide oficiale disputate, iar relatia dintre Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf e tot mai tensionata.

Dupa remiza inregistrata duminica seara, pe teren propriu, cu Voluntari (scor 2-2), finantatorul "ros-albastrilor" a anuntat, in direct, ca echipa nu va mai fi facuta de antrenor, ci de el.

Becali i-a reprosat lui Reghe ca nu-l foloseste pe pozitia care trebuie pe Ovidiu Popescu, cel pe care, saptamana trecuta, l-a comparat cu Frank Lampard.

In replica, Reghecampf spune ca jucatorul adus in vara trecuta de la Timisoara evolueaza bine si ca fundas dreapta, nu doar ca mijlocas central, asa cum vrea Becali sa fie folosit.

"Ovidiu Popescu a facut un joc destul de bun si in prima repriza, cand a jucat pe dreapta. Si noi incercam sa gasim formula cea mai buna. Vorbesc des cu patronul, discutam ceea ce se intampla la echipa, ii explic situatia. Eu cred ca in urmatoarele trei meciuri, cumva, se va cristaliza un prim 11", a spus Reghecampf, conform Ziare.com care citeaza Digi Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.