Sorana Cirstea, locul 78 WTA, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open, cea mai buna performanta a sa la competitia de la Melbourne.
Cirstea a invins-o in turul trei pe sportiva americana Alison Riske, locul 42 WTA, scor 6-2, 7-6 (2), intr-o ora si jumatate, scrie News.ro.

In runda urmatoare, Sorana Cirstea o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Anastasija Sevastova (Letonia), favorita 32, si Garbine Muguruza (Spania), cap de serie 7.

Premiul pentru calificarea in optimi la Australian Open este de 220.000 de dolari australieni.

Sorana Cirstea a ajuns anterior in turul trei la Australian Open in 2012 si 2013. Cea mai buna performanta a sa la un Grand Slam este participarea in sferturile de finala la Roland Garros, in 2009.

Cirstea, aflata acum pe locul 78 mondial, a inregistrat cea mai buna clasare, pozitia 21, in 2013.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.