Comisia de Disciplina a FRF a hotarat depunctarea celor de la Pandurii Targu Jiu dupa ce gorjenii au refuzat sa dispute a doua repriza a meciului cu ASA Targu Mures, din decembrie.

Cei de la Pandurii au fost depunctati cu 3 puncte, au pierdut partida cu scorul de 0-3, la "masa verde", si au primit si o amenda consistenta.

"In baza art. 79.6 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sanctioneaza clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu forfait (3-0) in favoarea echipei FC ASA 2013 Tg. Mures, scaderea a trei puncte in clasament si o penalitate sportiva de 113.400 lei", se arata in decizia de miercuri a Comisiei de Disciplina.

Intalnirea dintre ASA Targu Mures si Pandurii, din etapa a 21-a a Ligii 1, s-a oprit la pauza, la scorul de 2-0 pentru gazde.

Gorjenii au refuzat sa joace si repriza secunda, ei acuzand starea gazonului, suprafata de joc prezentand portiuni mari inghetate, pe care jucatorii isi tineau cu greu echilibrul, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.