Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, va deschide turneul de la Australian Open, urmand sa joace pe arena Rod Laver cu americanca Shelby Rogers. Sportiva romana a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca va da totul pentru a castiga meciul cu Rogers.

Halep a spus ca este mai relaxata ca anul trecut, cand a fost eliminata in primul tur de chinezoaica Zhang Shaui.

“Un singur lucru s-a schimbat, am venit mai devreme in Australia ca sa ma obisnuiesc cu temperatura ridicata. Nu am fost in Romania de Craciun. Asta este diferit, dar in rest nimic. Plus ca nici nu am jucat mult la inceputul anului, asa ca am avut timp sa lucrez la jocul meu si acum sunt mai relaxata, mai calma. Este un lucru special sa deschizi turneul, pe cel mai mare stadion. Dar am mai jucat inainte aici, asa ca este OK", a afirmat Halep.

Halep a adaugat ca o cunoaste bine pe adversara din primul tur, Shelby Rogers: "Va fi un meci greu, dar incerc sa dau totul si imi doresc mult sa castig".

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, va juca in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02.00, in runda inaugurala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Halep o va intalni pe americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, in primul meci de pe Rod Laver Arena, conform News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.