In urma dezvaluirilor Football Leaks, fotbalistul Cristiano Ronald ar putea petrece cel putin 6 ani la inchisoare, in cazul in care va fi gasit vinovat de evaziune fiscala, a anuntat Jose Maria Mollinedo, oficial al Ministerului de Finante din Spania.

"Daca se dovedesc toate aceste informatii am fi in fata unui delict fiscal foarte grav, iar pedeapsa minima este de 2 ani de inchisoare pentru fiecare an in parte in care s-au gasit nereguli. Daca ancheta este deschisa pe 3 ani, ar urma sa ia minimum 6 ani de inchisoare, iar daca recunoaste faptele si plateste frauda cu doua luni inainte sa inceapa ancheta penala, atunci isi poate reduce pedeapsa cu 2 ani", sustine Mollinedo, citat de Mundo Deportivo.

Agentia Gestifute a negat cu fermitate acuzatiile si documentele publicate si este de parere ca Ronaldo este nevinovat, noteaza The Sun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.