Formatia Dinamo a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 si Nemec ’59, iar pentru Steaua a inscris Boldrin, in minutul 3, din penalti.

0-1: Boldrin a transformat un penalti acordat in secunda 8 dupa un fault al lui Penedo asupra lui De Amorim. Dupa ce a marcat, Boldrin a ridicat un tricou negru pe care scria numele echipei Chapecoense. Penaltiul a fost transformat in minutul 3, deoarece a fost intarziat din cauza tortelor aruncate de fanii dinamovisti.

1-1: Hanca a transformat o lovitura de la 11 metri acordata dupa un fault al lui Pintilii asupra lui Busuladzic.

In minutul 19, jucatorii stelisti au cerut un penalti, dupa un fault al lui Steliano Filip asupra lui Adrian Popa, insa arbitrul Ovidiu Hategan a lasat jocul sa continue.

2-1: Nedelcearu a marcat in minutul 45+5, din sapte metri, in dreapta lui Nita, dupa o pasa de la Hanca.

3-1: Nemec a recuperat o minge din fata lui Tamas si a marcat din sase metri lateral dreapta.

Dinamo: Penedo Cano - Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca (May ‘66), Busuladzic, D. Nistor - D. Rotariu, Nemec (Gnohere ‘76), V. Lazar (Ceccarli ‘84). Antrenor: Ioan Andone

FC Steaua: Fl. Nita - Ov. Popescu, Tamas, Tosca, Momcilovici – Bourceanu (Jakolis ‘53), Muniru (Pintilii ‘33)- Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Cartonas galben: Nemec ’71, Busuladzic ‘88/ Popescu ‘68

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hategan, ajutat de asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, iar Robert Dumitru a fost rezerva.

Observatorii intalnirii de pe Arena Nationala au fost Augustus Constantin si Viorel Ilinca, scrie News.ro.

Citeste si:
Cum îți poți verifica starea de sănătate într-un minut, cu ajutorul...
Cum îți poți verifica starea...

Inaintea partidei s-a tinut un minut de reculegere pentru victimele accidentului aviatic din Columbia, in care si-a pierdut viata aproape intreaga echipa braziliana Chapecoense.

Fanii dinamovisti au prezentat o coregrafie 3 D, inaintea meciului cu Steaua, afisand un banner imens pe care scria: "Istoria reinvie gloria tineretii, de mana cu cei mici redam culoare vietii". Meciul de pe Arena Nationala a inceput cu aproximativ zece minute intarziere.

Cu cateva secunde inainte de inceputul meciului, nocturna s-a stins iar fanii dinamovisti, care au desfasurat o cortina ridicata pe scripeti, au aprins luminite ros-albe, fiind proiectate pe cortina imagini din istoria clubului dinamovist.

Coregrafia fanilor dinamovisti s-a desfasurat pe acordurile melodiei "This is my song'', compusa de Charlie Chaplin.

Citeste si:
Mira și iubitul ei s-au despărțit! Vedeta a confirmat ceea ce fanii...
Mira și iubitul ei s-au...

La meci au fost prezenti 22.785 de spectatori, dintre care circa 1.500 de fani stelisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.