Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a explicat motivul pentru care a ales sa nu participe la funeraliile lui Daniel Prodan, care a decedat miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, scrie libertatea.ro. Aceasta este prima reactie a presedintelui FRF dupa moartea fostului fotbalist.


"Astazi pleaca dintre noi un fotbalist exceptional si un patriot, Daniel Prodan, a carui cariera va ramane un reper pentru generatiile viitoare. Indiferent de ce se poate intampla in viata intre oameni, respectul meu pentru performantele unui asemenea jucator va ramane totdeauna acelasi. Nu am dorit ca prin prezenta mea la ceremonia funerara de astazi sa nasc eventuale reactii din partea unora care isi promoveaza interesele personale in fotbal, manifestari care sa intineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace!", se arata in mesajul lui Razvan Burleanu postat pe blogul personal.

Citeste si: Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Avea 44 de ani

Inmormantarea lui Daniel Prodan a avut loc sambata, la ora 13:00, la cimitirul "Sfantul Ilie" din Pipera, noteaza prosport.ro.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la Arena Nationala, unde sute de oameni au avut ocazia de a-i aduce un ultim omagiu.

Citeste si: Oamenii din lumea fotbalului deplang moartea lui Daniel Prodan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.