Selectionerul nationalei Poloniei, Adam Nawalka, a declarat, vineri seara, dupa victoria din meciul cu Romania, scor 3-0, ca "tricolorii" au jucat bine, dar elevii sai au fost de neoprit.

"Se vad schimbari in jocul Romaniei de cand a venit Daum, mai ales in ceea ce priveste organizarea foarte buna a jocului. Daum este unul dintre cei mai buni antrenori pe care eu ii cunosc si asta se vede in jocul Romaniei. E prima infrangere la un scor mare de cand a venit el antrenor. Astazi romanii au jucat bine, dar noi am fost de neoprit. Ceea ce a contat a fost concentrarea si consecventa. Grupa este echilibrata, Muntenegru a pierdut cu Armenia si trebuie sa respectam toti adversarii, asa cum am facut si astazi", a spus Nawalka.

Tehnicianul polonez considera ca formatia sa nu a avut un meci usor asa cum s-ar crede la prima vedere: "Romania ne-a dat o replica foarte puternica astazi, chiar daca ne uitam la rezultat si pare ca a fost un meci foarte usor. Dar nu a fost asa. Romania a avut cateva ocazii foarte bune la inceputul reprizei a doua, dar noi am jucat foarte bine pe contraatac. Vreau sa-mi felicit jucatorii pentru cum au evoluat si pentru ca am realizat ceea ce ne-am propus. Mereu ne dorim sa castigam la un scor cat se poate de mare. Astazi ne-a iesit si ne bucuram foarte mult".

Intrebat daca meciul ar fi trebuit oprit dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui Robert Lewandowski, Nawalka a raspuns: "Ne pare foarte rau ca apar astfel de incidente la astfel de meciuri si persoane care se comporta in acest fel. UEFA va reactiona cu siguranta. Nu e rolul meu sa comentez daca meciul trebuia oprit sau nu. In astfel de situatii arbitrii sunt singurii care decid ce se intampla".

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki '11 si Lewandowski '83 (penalti), '90+1.

Atacantul Robert Lewandowski s-a prabusit pe teren, dupa ce o petarda a cazut in apropierea lui. Jucatorul s-a ridicat de pe teren dupa un minut, timp in care arbitrul Damir Skomina a trimis jucatorii la mijlocul terenului, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.