Federatia Poloneza de Fotbal (PZPN) a primit 3.000 de bilete pentru meciul de vineri, de pe Arena Nationala, pe care le-a distribuit printr-un sistem securizat de vanzare on line, insa presa avertizeaza ca 200 de huligani pot ajunge la Bucuresti, in ciuda masurilor luate ca tichetele sa nu poata fi cumparate de fani interzisi pe stadioane.

"Potrivit regulamenmtului, am avut dreptul la 3.000 de bilete. Toate au fost vandute. Printre cumparatori nu se afla persoane cu interdictie pe stadioane. Reteaua de vanzare pe care o utilizam este cuplata la o baza de date cu interdictii si daca o persoana interzisa pe stadioane ar vrea sa cumpere un bilet, tranzactia este blocata automat", a declarat, pentru Sport.pl, purtatorul de cuvant al federatiei, Jakub Kwiatkowski.

Cu toate acestea, presa poloneza estimeza ca aproximativ 200 de huligani ar fi intrat in posesia biletelor prin intermiediul unor persoane care nu figureaza in baza de date cu cei interzisi. Autoritatile poloneze sunt in alerta si incearca sa-i impiedice pe acestia sa paraseasca tara pentru merge la Bucuresti. Totodata, polonezii vor trimite reprezentanti ai politiei care sa colaboreze cu fortele romane de ordine.

Ultima data, fanii polonezi au produs incidente la Madrid, la 18 octombrie, cu ocazia meciului Real - Legia Varsovia. Treisprezece suporteri ai echipei Legia Varsovia au fost retinuti pentru implicare in incidentele violente cu fortele de ordine spaniole inaintea meciului cu Real Madrid, din grupele Ligii Campionilor. Acestia au fost acuzati de violente, intimidare, ranire, provocare de pagube si tulburarea ordinii publice. Trei fani au agresat mai multe chelnerite dintr-un bar din Madrid, le-au furat telefoanele mobile si au incercat sa fure banii din casa.

La acea intalnire au fost prezenti 3.500 de suporteri polonezi, scrie News.ro.

Romania va intani, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, reprezentativa Poloniei, in etapa a IV-a a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.