Republicanul Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite, informeaza Digi24. Un candidat atipic, considerat outsider in urma cu un an si jumatate, reuseste sa rastoarne toate predictiile analistilor.

Putini stiu ca Donald Trump este un mare fan al Nadiei Comaneci, care a castigat cinci medalii de aur olimpice. In urma cu 8 ani, fosta noastra sportiva a participat la reality show-ul "The Celebrity Apprentice", realizat de miliardarul american si difuzat pe postul de televiziune NBC.

Din pacate pentru ea, in ciuda simpatiei de care se bucura din partea lui Trump, Nadia Comaneci a fost vedeta eliminata in cel de-al doilea episod al reality show-ului. Celebrul miliardar nu a ezitat sa-i adreseze celebra replica "You're Fired" ("Esti concediata").

"Nu cred ca ar fi trebuit sa fiu eliminata, pentru ca as fi fost un element valoros al echipei", a spus Nadia, dupa emisiune. "Sunt dezamagita, dar stiu ca premiul va reveni unei asociatii caritabile", a mai spus aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.