Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, a primit luni premiul "Alfredo Di Stefano", acordat de ziarul Marca celui mai bun jucator din Liga spaniola de fotbal in sezonul 2015/2016, in timp ce argentinianul Diego Simeone (Atletico Madrid), a fost recompensat cu cu trofeul "Miguel Munoz", rezervat celui mai bun antrenor.

Cu ocazia aceleiasi gale, internationalului uruguayan Luis Suarez, atacantul lui FC Barcelona, i-a fost acordat trofeul "Pichichi", rezervat golgheterului din Primera Division, pentru cele 40 de goluri marcate in editia trecuta de campionat, insa jucatorul sud-american nu a fost prezent la eveniment, relateaza Agerpres.

Alvaro Morata, atacantul lui Real Madrid, a fost distins cu premiul pentru "Cel mai bun jucator al selectionatei Spaniei" in sezonul trecut. Morata a primit distinctia din mainile lui Miguel Cardenal, presedintele Consiliului Superior al Sportului din Spania, precizeaza agentia EFE.

Iata lista completa a premiilor acordate remarcatilor din editia trecuta din Primera Divison:
Trofeul Alfredo Di Stefano (cel mai bun jucator): Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Trofeul Pichichi (cel mai bun marcator): Luis Suarez (FC Barcelona)
Trofeul Zarra (cel mai bun marcator spaniol): Aritz Aduriz (Athletic Bilbao)
Trofeul Miguel Munoz (cel mai bun antrenor): Diego Simeone (Atletico Madrid)
Trofeul Guruceta (cel mai bun arbitru): Carlos Velasco Carballo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.