Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a explicat motivul pentru care l-a scos de pe teren pe Adnan Aganovici la doar 24 de minute de la intrarea pe teren, din meciul cu Viitorul Constanta.

Aganovici a fost introdus in startul partii secunde, dar Reghecampf l-a scos dupa doar 24 de minute, nemultumit de prestatia sa.

"Aganovici nu a intrat bine in joc, am strigat la el sa joace mai sus, sa se demarce in adancime. Ceea ce nu facuse Achim. Faptul ca l-am schimbat apoi nu trebuie sa mire pe nimeni. Trebuie sa fie barbat, sa treaca peste acest moment si la urmatorul meci il voi folosi daca voi avea nevoie de el", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Apoi, Reghecampf a vorbit si despre succesul din meciul cu Viitorul.

"Am incercat sa jucam in fata cu un jucator cu viteza, stiind ce jucatori va folosi Gica in defensiva. Ne-a iesit jocul si am ratat si cateva ocazii mari. Eu am incredere in continuare in atacantii nostri, Golubovici, Man, Tudorie. Nu i-am reprosat nimic arbitrului, eu mi-am invatat lectia. Nu sunt genul care sa aiba asemenea iesiri", a completat Reghecampf.

Steaua a castigat partida cu Viitorul Constanta, scor 2-0, in etapa a 15-a din Liga 1.

Golurile vicecampioanei au fost marcate de Ricardo Boldrin si Marko Momcilovici.

Dupa acest rezultat, Steaua ramane pe primul loc, cu 33 de puncte, in timp ce Viitorul este pe 4, cu 26 de puncte.

Etapa urmatoare, Steaua va intalni Concordia Chiajna, iar Viitorul se va duela cu Gaz Metan Medias, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.