Simona Halep (locul 4 WTA) a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, dupa ce a pierdut in fata Dominikai Cibulkova (locul 8 wta), scor 3-6, 6-7(5), scrie gsp.ro.

In primul set al meciului, Cibulkova a dominat-o categoric pe Simona, iar in setul al doilea, chiar daca sportiva romanca a mai crescut putin si a reusit sa pune presiune pe adversara sa, la tie- break a pierdut.

Meciul a durat o ora si 48 de minute, romanca evoluand cu un bandaj la genunchiul piciorului stang, noteaza antena3.ro.

"Dominika a jucat bine cu loviturile de forehand, a dominat. Eu am stat prea in spate, ar fi trebuit sa mixez mai mult loviturile, s-o fac sa alerge. Am incercat, dar nu a fost suficient sa castig setul secund. Mental am fost ok, sunt multumita de cum am luptat, insa nu sunt fericita pentru ca am pierdut. E trist sa nu poti sa alergi, dar asta e viata si trebuie s-o iei ca atare. Am venit, am dat tot ce am avut mai bun. Asta am putut sa fac si acum privesc inainte catre anul urmator", a declarat Simona la conferinta de presa, potrivit ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.