Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole Real Madrid, care profita de orice ocazie pentru a-si etala musculatura bine lucrata, este foarte preocupat de propria imagine si apeleaza la diverse metode de infrumusetare, scrie presa lusitana.

Potrivit revistei VIP, jucatorul lui Real apeleaza frecvent la injectiile cu botox, fiind "dependent" de aceasta toxina utilizata de persoanele care doresc sa elimine rapid efectele trecerii anilor.

Cristiano Ronaldo nu ascunde faptul ca apeleaza la tratamentele de infrumusetare, el postand recent pe reteaua Instagram o fotografie care il prezinta in timpul unui tratament facial, cu o masca pe figura.

😂😂😂😂😝😜😂

O fotografie postată de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe


Noile dezvaluiri nu fac decat sa dea apa la moara celor care ii reproseaza starului portughez ca in ultima perioada este mai preocupat de propria persoana decat de prestatiile de pe teren, scrie Agerpres.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.