Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va evolua in Grupa Rosie, alaturi de Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Singapore.

Germanca Angelique Kerber este numarul unu mondial si principala favorita la Singapore, americanca Madison Keys este cap de serie numarul sase, iar Dominika Cibulkova (Slovacia) va fi cap de serie numarul sapte. Halep este a treia favorita a turneului.

Halep are avantaj in meciurile directe cu doua dintre adversare, 4-3 cu Kerber, 4-1 cu Madison Keys, fiind condusa cu 3-2 de Cibulkova, dar pe care a invins-o anul acesta la Madrid.

In Grupa Alba vor evolua poloneza Agnieszka Radwanska, a doua favorita si detinatoarea trofeului, Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numarul patru, o debutanta, spaniola Garbine Muguruza, a cincea favorita, si ultima jucatoare calificata, care va fi decisa dintre rusoaica Svetlana Kuznetova si britanica Johanna Konta.

Halep participa pentru a treia oara la Turneul Campioanelor, dupa ce in 2014 a jucat finala cu Serena Williams, iar anul trecut nu a reusit sa depaseasca faza grupelor.

Turneul de la Singapore se va desfasura in perioada 23-30 octombrie si va avea premii totale de 7 milioane de dolari. Sistemul de desfasurare va fi urmatorul: fiecare cu fiecare in grupe, primele doua clasate se vor califica in semifinale, unde vor juca incrucisat, iar castigatoarele vor juca finala, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.