Laurentiu Reghecampf a pregatit o mare surpriza in echipa de start pentru partida cu FC Zurich, din grupele Europa League, ce va incepe la ora 20:00.

Antrenorul vicecampioanei a hotarat sa-l titularizeze pe Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta, conform Dolce Sport.

Ovidiu Popescu este un mijlocas central ce a mai fost folosit doar ca mijlocas stanga. Ar fi prima partida pe care Popescu o va disputa in aceasta pozitie.

Reghecampf l-a incercat la ultimele antrenamente pe mijlocasul dreapta Jakolis in rolul de fundas, dar a fost nemultumit de randamentul acestuia.

Si cum Enache este suspendat, iar Tamas nu mai poate fi mutat din centrul defensivei avand in vedere absenta lui Moke, Reghecampf a hotarat sa-l trimita pe Popescu.

Echipa de start a Stelei: Nita - Ovidiu Popescu, Tamas, Tosca, Momcilovic - Bourceanu, Muniru - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Partida dintre Steaua si FC Zurich va incepe la ora 20:00, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.