Mihai Stoica directorul sportiv al Stelei, i-a atacat din nou pe suporterii echipei.

Oficialul vicecampioanei sustine ca stelistii sunt comozi si de aceea nu merg la stadion pentru a urmari echipa "pe viu".

"Daca n-ar fi atat de prezenti pe retelele de socializare, probabil ar fi pe stadion. Eu am mai spus, este vorba despre comoditate. Faptul ca acum suntem pe primul loc... Da, anul trecut, n-ai castigat campionatul, dar acum suntem pe drumul cel bun.

Nu vad motive sa nu vina. Asta este, ramanem cu satisfactia de a umple stadioanele prin tara", a spus Stoica, citat de gsp.ro.

Directorul sportiv al Stelei nu mentioneaza insa nimic despre protestul suporterilor, fanii din cele doua peluze refuzand sa mearga la meciuri din cauza conflictului dintre club si Armata.

Iar exemplul "ultrasilor" a fost luat si de catre alti suporteri, ajungandu-se in situatia ca Steaua sa joace acasa cu stadionul mai mult gol.

Nu este totusi prima data cand Meme Stoica lanseaza astfel de atacuri la adresa suporterilor care refuza sa se mai prezinte la partide, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.