Victor Piturca, fost antrenor al Stelei si fost selectioner al Romaniei a tras un semnal de alarma dupa transferul lui Denis Alibec la vicecampioana.

Tehnicianul afirma ca Alibec este un jucator dificil si foarte capricios, scrie Ziare.com.

"Nu va fi usor pentru Alibec la Steaua. Vad ca toata lumea e entuziasmata. Atentie, fiindca e un jucator dificil. La Astra, Marius Sumudica ii lasa libertate deplina, facea ce voia el, din ce aud si eu. Il cam stiu, pentru ca am avut un episod cu el, atunci cand am jucat cu Polonia, cu echipa a doua, inaintea meciurilor cu Australia. Va fi greu pentru el sa se impuna, din cauza comportamentului.

Daca isi va schimba comportamentul, poate sa se impuna, pentru ca e un jucator talentat, care poate sa creasca foarte mult. Atentie la comportament!", a avertizat Piturca la Digi Sport.

Fostul selectioner l-a aparat si pe omul care pregateste in prezent nationala Romaniei, Christoph Daum, dupa ce neamtul nu a apelat la serviciile lui Alibec in meciul "tricolorilor" din Kazahstan.

"Ati vazut comportamentul, la orice da din maini si nu se poate asa la un jucator profesionist. E un semn de intrebare, pentru ca joaca la echipa nationala. Toata lumea spune ca trebuie, dar Daum e antrenor. Cand nu-l introduce in teren, are un motiv. Motivul e Bogdan Stancu sau Florin Andone", a mai precizat Victor Piturca.

Steaua a reusit sa il transfere pe Denis Alibec de la Astra in schimbul a 2,04 milioane de euro, inclusiv TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.