Programul lui Flavius Biea s-a schimbat. Boxerul urma sa urce in ring, in aceasta seara, la ora 21:00, cu un rus care se afla in top 200 in clasamentul mondial al categoriei usoare, insa din motive administrative sportivul nu a mai ajuns in Romania.

Astfel, Flavius Biea va boxa la Noaptea Campionilor cu Ferenc Hafner (40 de ani), care se afla pe locul 120 in clasament. Adversarul sau este mult mai puternic si mai antrenat decat el, avand 37 de meciuri la profesionisti, dintre are 26 castigate, scrie radiotimisoara.ro

Flavius Biea urca in ring pentru un meci organizat in Romania dupa un an si jumatate, perioada in care a boxat doar in Canada.

Biea s-a antrenat la Timisoara pentru cel de-al 11-lea meci la profesionisti, el castigand pana acum toate cele 10 lupte disputate, dintre care jumatate prin KO. Pugilistul e pe locul 200 din 2.200 in clasamentul mondial al categoriei usoare.

Flavius Biea s-a nascut la Arad si s-a format ca boxer la Timisoara, unde s-a antrenat cu unchiul sau, Gheorghe Biea. Cele mai importante succese au venit in perioada junioratului, atunci cand boxerul a cucerit un titlu european si unul mondial. Flavius a castigat titlul de campion national de box la juniori, dupa care a devenit campion european la juniori in Ungaria si campion mondial (Liverpool, Anglia) . Flavius era cel mai promitator boxer amator din Romania. In 2006, Flavius a iesit campion european la juniori in Albania si vicecampion mondial in Turcia.

In 2007, Flavius a devenit campion european de tineret in Polonia, iar in 2008 a participat la campionatul european de seniori din Anglia. In 2014, Flavius a fost ajutat de catre Cristi Ganescu si Lucian Bute sa ajunga in Canada, unde a sustinut 3 meciuri. Acum se pregateste de la Gala de la Bucuresti si este antrenat de unchiul sau si de Mircea Stefan.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.