Fostul international roman Adrian Mutu este, incepand de miercuri, noul manager general al FC Dinamo Bucuresti.

"Ma bucur ca Adrian Mutu este, de astazi, alaturi de noi si sunt convins ca experienta sa in fotbalul international ne va duce catre un nou standard de performanta atat pe plan intern, cat si european", a declarat Ionut Negoita imediat dupa semnarea contractului cu Adrian Mutu.

"E o onoare pentru mine ca Dinamo mi-a oferit sansa sa debutez intr-o functie atat de importanta si ii multumesc domnului Negoita pentru aceasta provocare imensa in cariera mea! Sper sa rasplatesc aceasta incredere cu rezultatele pe care le asteapta toti suporterii dinamovisti", a afirmat Mutu, noul manager general al clubului din Stefan cel Mare, potrivit news.ro.

Fostul jucator al echipelor Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus si Ajacio, printre altele, si-a anuntat retragerea din activitatea de fotbalist la 21 mai printr-o postare pe pagina de Facebook, a doua zi dupa ce a trimis o scrisoare in acest sens presei din Italia.

Adrian Mutu a evoluat pentru nationala Romaniei in 76 de meciuri si a marcat 35 de goluri. Mutu a jucat la Dinamo in sezonul 1999-2000, in care 'alb-rosii" au reusit eventul, el marcand 29 de goluri in 42 de meciuri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.