Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a declarat, sambata seara, dupa meciul cu FC Botosani, pierdut cu scorul de 1-2, ca in ultimele cinci partide arbitrii au gresit grav impotriva echipei Dinamo. El a mentionat ca ar trebui sa vina arbitri straini, subliniind si faptul ca Lucian Rusandu a acordat nemeritat un penalti pentru gazde si un cartonas rosu pentru oaspeti.

"Sunt dezamagit si nemultumit. Daca nu era decizia lui Rusandu... Adica dai si penalti si rosu nemeritat. Mi se pare prea de tot. Sunt cinci meciuri consecutive cu greseli grave impotriva noastra. Trebuie sa vina arbitri straini. Daca nu aduc arbitri straini campionatul va fi si mai jalnic. De la meciul de la Cluj cu Balaj toate au fost cu greseli impotriva noastra. Noi meritam sa fim mult mai in fata. Rusandu ne-a lasat in zece, s-a taiat o mana. Sa-si faca arbitrii o echipa de 11.. Tudor, Rusandu... Cred ca ar fi foarte bun fundas dreapta. Sa vina sa joace ei la Botosani. Si la primul gol a gresit. In momentul cand tu joci bine, fac doua schimbari pe atac si el imi da rosu si penalti care nu e, mai mare viciere de rezultat nu e. Palici nici nu l-a atins (pe Elek)", a spus Andone la Digi Sport.

Ioan Andone a precizat ca Dinamo ar fi trebuit sa aiba cel putin zece puncte in plus fata de cate are acum (16).

"Nu stiu daca nu le putem numi furturi. Palici nici nu l-a atins si a dat penalti. In momentul in care noi jucam mai bine. Eu nu-i inteleg pe acesti arbitri! Mi se pare prea mult. Trebuie sa facem un protest. Nu ne mai prezentam, sa pierdem cu 3-0. Sunt prosti cei care ii pun sa arbitreze. Se fac experimente pe noi. O sa discutam cu patronul si vom face un protest, ceva. Botosani ne-a dat doua goluri neregulamentare. Singura solutie e sa aducem arbitri din strainatate", a mai afirmat Andone la Dolce Sport.

Formatia FC Botosani a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, in care gazdele au beneficiat de un autogol si un penalti, iar oaspetii au ramas in inferioritate numerica in minutul 71.

Au marcat Romera '22 (autogol) si Vasvari '72 (penalti) pentru FC Botosani, respectiv Rotariu '52 pentru Dinamo.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Botoșani,...
Altex își extinde rețeaua și...

Vasvari a transformat in minutul 72 un penalti acordat de Lucian Rusandu dupa ce arbitrul a considerat ca Antun Palici l-a faultat pe Elek. Palici a fost eliminat dupa faza respectiva, el primind al doilea cartonas galben, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.