Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a declarat, sambata seara, dupa meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, ca jocul echipei sale a fost foarte prost si caderea inexplicabila, el mentionand ca fotbalistii au facut greseli copilaresti.

"Am avut un joc foarte prost. Am avut o cadere inexplicabila pentru mine. Am jucat cu cea mai buna echipa pe care o am. A fost prost, ne-am grabit, am vrut sa inscriem repede... Am gresit copilareste, preluari simple. Ocazii ne-am creat, dar putine. Noi construim. Sunt multe motivele, inca nu le stim de ce am pierdut, dar o sa analizam acest joc, eu sper ca a fost un accident. Suntem obligati sa castigam meciul care vine, dar daca jucam cum am facut-o azi nu avem nicio sansa", a spus Andone la Digi Sport.

El a precizat ca ii intelege pe fani, care au scandat: "Demisia". "E normal, ii intelegem, punem capul in pamant si mergem mai departe. La sfarsit, daca nu am castigat campionatul sau locul doi, o sa plec, ca asta este obiectivul", a adaugat tehnicianul.

Formatia Dinamo a fost invinsa, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a zecea a Ligii I.

A marcat Cristescu, in minutul 33, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.