Nepoata presedintelui Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Angel Maria Villar, rapita la 13 septembrie, a fost gasita moarta in apropierea orasului Ciudad de Mexico, corpul acesteia fiind descoperit cu mainile si picioarele legate si cu un sac pe cap, informeaza presa internationala.

Maria Villar Galaz, in varsta de 39 de ani, a fost rapita la 13 septembrie, iar cei care au retinut-o au cerut o suma de bani, de circa 10.000 de euro, care sa fie platita in maxim o saptamana.

Ea lucra de trei ani in Mexic, la IBM si locuia intr-un cartier exclusivist dintr-o suburbie a capitalei. Potrivit autoritatilor mexicane, femeia a fost rapita dupa ce s-a urcat intr-un taxi fara licenta, in apropiere de locul ei de munca.

Decesul a survenit prin asfixiere. Corpul femeii a fost gasit la Mirasol, o localitate din apropierea capitalei, la doua zile dupa rapire, dar a fost identificat abia marti, de sotul si de varul ei, la morga din Toluca.

O suma de bani a fost platita, dar nu cat au cerut rapitorii. Eram convinsi ca este doar o chestiune de timp pana cand ea se va intoarce in siguranta acasa. Din pacate, lucrurile nu s-au intamplat asa", a declarat ministrul Afacerilor Externe al Spaniei, Jose Manuel Garcia-Margallo, la postul de radio Onda Cero, potrivit News.ro.

Angel Maria Villa ocupa postul de presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal din 1998, iar in ultimele luni a asigurat interimatul la sefia UEFA, dupa demisia francezului Michael Platini. El a intentionat sa candideze la presedintia UEFA, dar s-a retras la 6 septembrie, inaintea alegerilor din 14 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.