A inceput duelul de la distanta dintre Jose Mourinho si Pep Guardiola, la o saptamana dupa meciul direct, pe care Manchester City l-a castigat cu scorul de 2-1, pe Old Trafford, in fata lui Manchester United.
Guardiola a surprins la finalul intalnirii cu Bournemouth (4-0), afirmand ca adversara de sambata a fost peste trupa lui Mourinho. "Bournemouth a fost cea mai buna echipa cu care am jucat pana acum, asa ca sunt foarte multumit. Aceasta formatie poate sa faca multe probleme atunci cand are mingea, spre deosebire de alte echipe, care au mizat pe mingi lungi cu noi. Prima repriza nu a fost una perfecta, insa apoi am jucat mai bine si am facut diferenta pe contraatac, prin mijlocasii si atacantii nostri", scrie Digisport.ro.

Dupa 5 etape, Manchester City este lider in Premier League si are un avans de 2 puncte fata de Everton. Oamenii lui Pep sunt insa la primul meci fara gol primit, City avand in total 4 goluri incasate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.