Fostul international Mirel Radoi si-a gasit echipa la zece luni dupa ce a plecat de la Steaua, prima formatie pe care a antrenat-o in noua sa cariera.

Fostul capitan al ros-albastrilor va face parte din staff-ul lui Cosmin Olaroiu la Al-Ahli Dubai, dupa ce-si va lua licenta de antrenor, conform unui anunt facut chiar de tehnicianul arabilor.

"Mirel va veni si va fi in staff-ul meu. E parte din echipa mea deja. Astept sa-si definitiveze cursurile de antrenori si apoi il pun la munca", a spus Olaroiu pentru Dolce Sport.

Pana cand isi va lua licenta de antrenor, Radoi va lucra din umbra la Al-Ahli Dubai. El a ajuns deja in Emirate si e prezent la fiecare antrenament al echipei.

Intre timp, Radoi s-a retras de la scoala de antrenori de la Chisinau si s-a inscris la celebra Coverciano din Italia.

Cel mai probabil, Radoi va fi antrenorul secund al lui Cosmin Olaroiu.

Va fi a doua echipa la care Radoi va fi antrenor, dupa Steaua. De aici, Radoi a demisionat in urma cu zece luni din cauza rezultatelor slabe, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.