Reprezentativa Romaniei a inceput preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiza, scor 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena, in compania selectionatei Muntenegrului, in grupa E de calificare, partida la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti in minutul 90+6.

Romania a deschis scorul prin Adrian Popa, in minutul 85, Muntenegru reusind egalarea prin Stevan Jovetici, in minutul 87.

1-0: Stanciu a patruns in partea stanga, centrarea sa a fost blocata, dar mingea a ajuns la Popa care a inscris cu un sut de la 9 metri.

1-1: Jovetici a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap de la 6 metri, dupa o centrare din lovitura libera de pe partea stanga a lui Kojasevici.

In minutul 90+6, Nicolae Stanciu a ratat un penalti sutand peste poarta. Anthony Taylor a dictat lovitura de pedeapsa dupa un fault in careu al lui Vukcevici asupra lui Keseru.

Romania: Pantilimon - Benzar, Moti, D. Grigore, S. Filip - Hoban, Sapunaru - Bicfalvi (Ad. Popa '76), Stancu (Keseru '90), Stanciu - Fl. Andone (Torje '70). Selectioner: Christoph Daum.

Muntenegru: M. Bozovici - Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici - Marusici, Vesovici (Kojasevici '80), Scekici, Bakici (Mugosa '68) - Jovetici - Beciraj (Nikolici '90+2). Selectioner: Ljubisa Tumbakovici.

Cartonase galbene: Moti '41, Fl. Andone '48 / Simici '31, Jovetici '88.

Arbitri: Anthony Taylor (central) - Stuart Burt, Stephen Child (asistenti) - Andre Marriner (rezerva).

La partida de pe Cluj Arena au asitat 25.468 de spectatori.

Imediat dupa startul jocului, fanii au aprins mai multe torte si petarde in tribuna, astfel ca la statia de amplificare a stadionului s-a facut un apel, publicul fiind avertizat ca aruncarea totelor sau aprinderea lor poate duce la intreruperea partidei, scrie News.ro.

Si in minutul 39 s-a facut un apel catre spectatori, acestora cerandu-li-se sa nu mai foloseasca lasere.

Meciul s-a disputat pe un teren pe alocuri fara iarba. Digisport.ro a scris, cu cateva ore inainte de joc, ca mai multi angajati au imprastiat resturi de iarba tunsa din alta parte peste peticele de pamant, pentru a le ascunde.

Citeste si:
O altă țară din Europa a decis să se retragă de la Eurovision 2023
O altă țară din Europa a...

In celelalte meciuri din prima etapa a grupei E s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Danemarca - Armenia 1-0 si Kazahstan - Polonia 2-2.

Etapa a doua a grupei E se va disputa la 8 octombrie dupa urmatorul program: Armenia - Romania (ora 19.00), Muntenegru - Kazahstan (ora 19.00), Polonia - Danemarca (ora 21.45).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.